Νέο Σύστημα PTS

Οι περισσότερες ψησταριές μπάρμπεκιου παρουσιάζουν ανομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και το αποτέλεσμα είναι το φαγητό να ζεστένεται ανομοιόμορφα. Δημιουργούνται στην επιφάνεια ψησίματος ζώνες με διαφορά θερμοκρασίας, το φαγητό καίγεται ή δεν ζεσταίνεται αρκετά ή ομοιόμορφα. Αυτό αποδεικνύεται και στη θερμική απεικόνηση παρακάτω.

 

Θερμική απεικόνηση ανταγωνιστικής ψησταριάς Θερμική απεικόνηση Landmann PTS
 
 
 
Με την καινοτόμα τεχνολογία του, το σύστημα Power Thermal Spreading (PTS) παρέχει ομοιόμορφη εξάπλωση θερμοκρασίας με ικανή μεταφορά θερμότητας.
 
Πλεονεκτήματα του συστήματος PTS:
  • Ανώτερη, ομοιόμορφη μεταφορά θερμότητας
  • Έλεγχος ακριβείας θεμοκρασίας
  • Όχι κρύες και πολύ καυτές ζώνες
  • Επαρκής αρχική υψηλή θερμοκρασία.
  • Το έμμεσο ψήσιμος είναι εφικτό
  • Αποκλειστική χρήση χάρης στα εκτενεί δικαιώματα ιδιοκτησίας.

 

Με το παγκοσμίως μοναδικό σύστημα PTS, η ισχής κατανέμεται ομοιόμορφα και αποτελεσματικά - για τέλεια προετοιμαμασία του φαγητού και μεγαλύτερη απόλαυση του BBQ.

 

Το σύστημα PTS χρησιμοποιείται αποκλειστικά στις σειρές προϊόντων Avalon , Miton , Triton.

Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα για barbecue